Om Företaget


Att få ett nyfött barn är ett av de största ögonblicken i livet och som förtjänar att förevigas både med bild och en 3 dimensionell avgjutning av ert barns händer och fötter.

Jag heter Magnus Odder och driver sedan 1999 företaget Replika konsult. Jag är själv pappa till 4 barn, 2 pojkar och 2 flickor och det var i samband med detta som min ide föddes att skapa 3 dimensionella avgjutningar på nyfödda barns och deras syskons händer och fötter.
Jag har sedan dess skapat olika typer av tavlor och piedestaler allt efter föräldrarnas egna önskemål. Det finns ett stort utbud av inramningar i olika färg form och design med valfri gravering av namn och undertext.

Avtrycken kan tas från det att barnet endast är ett par dagar gammalt upp till vuxen ålder, INGET barn är för litet eller för stort.

Avgjutningarna kan även bli en utmärkt Dopgåva, present eller julklapp till mor och far föräldrar. Avgjutningarna kommer att bidra till att skapa minnen för er som varar livet ut -
”ETT MINNE FÖR LIVET!”

Vill ni boka tid för en professionellt utförd avgjutning av ert eller era barns händer och fötter skulle det vara ett nöje för mig att få fånga och föreviga detta speciella ögonblick i era liv.

Välkommen att maila eller ringa mig.


TILLBAKA